SAMSUN / ASARCIK - AKYAZI ORTAOKULU

05062044159
Akyazı Köyü Maraş Mah. Asarcık /SAMSUN
Vizyon
İlköğretim okulları içersinde eğitim öğretimde kalite anlayışının ilke edinildiği ve paydaşların hayallerinin buluştuğu örnek okul olmak.
Misyon
Çağın gereklerine uygun olarak düzenlenmiş, çevreye açık sürekli gelişen okulumuzda; aldığı eğitimle karşılaştığı problemleri çözebilen, öğrenmeyi öğrenmiş toplumsal değerleri benimsemiş, yeteneklerinin farkında kendine güvenen, kendini geliştirebilen öğrenciler yetiştirmek.
Başarılar
Okulumuz 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında Fen Lisesine ve Sağlık Meslek Lisesine 1 öğrenci göndermeyi başarmış. 2017-2018 Okulumuz Futsal Takımı İlçe Futsal Takımı 2.olmuştur.
Saatler
08:20 TOPLANMA, 08:30 DERSE BAŞLAMA, 12:00 ÖĞLE ARASINA ÇIKIŞ 12:40 ÖĞLE ARASI SONU, 15:10 DERS BİTİŞ SAATİ
MERKEZİ SİSTEM (KALORİFER)
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe merkeze 6 km , il merkezine 65 km uzaklıkta olup ulaşım öğretmen servisleri ve özel araçlarla sağlanmaktadır.